It's all about Cryogenius.
Afbeelding Schone energie – Vandaag positie innemen voor de mogelijkheden van morgen
23-04-2018 / 25-04-2018

Schone energie – Vandaag positie innemen voor de mogelijkheden van morgen

Distributieve LNG en de H2 economie

GASWORLD Europe Conferentie  2018 geeft inzicht in de weinig bekende en weinig begrepen, maar snel groeiende Distributieve LNG business en de continu groeiende Waterstof Economie. (bijv. BMW en Hyundai)

Van 23 t/m 25 april 2018 vindt er in de Beurs van Berlage in Amsterdam een conferentie met het thema  ‘Vandaag positie innemen voor de mogelijkheden van morgen’  plaats.

De progressieve agenda laat verschillende experts aan het woord, die voor sleutelinformatie zullen zorgen, om bedrijven in de gelegenheid te stellen hun eigen toekomstige strategische rol op het gebied van schone energie te bepalen.

  • Ervaren sprekers en deelnemers van Europa’s grootste gasbedrijven, technologie leveranciers en fabrikanten van equipment – het neusje van de zalm uit de industrie.
  • Gelegenheid tot netwerken met meer dan 200 hoofdrolspelers vanuit heel Europa. Iedereen die u wilt ontmoeten om uw business te laten groeien op dezelfde locatie.

Mis dus niet deze kans om onze Cryogeniuses Ronald Dekker (Director), Dr Rossi Mendez-Cordero (Sales Manager) en Erik Admiraal (Business Development Manager LNG) te ontmoeten.

Foto's