It's all about Cryogenius.
Afbeelding LNG Bunkering Summit 2017
30-01-2017 / 01-02-2017

LNG Bunkering Summit 2017

Demonstratie van ROI en het LNG-business model in een snel veranderende en onvoorspelbare markt

De 4e Annual LNG Bunkering Summit  vindt tussen 30 januari en 1 februari 2017 in het Postillion Convention Centre Amsterdam plaats. Doestelling is het samenbrengen van wereldwijde spelers van toonaangevende havens, LNG terminal operators, rederijen, scheepseigenaren,  alsmede de leveranciers van LNG technologie om samen een strategisch plan te maken om de LNG Bunkering markt verder te ontwikkelen.

De industrie gaat vooruit, de volgende stap is het versnellen van dit proces: nu de operationele infrastructuur klaar is voor gebruik en grote projecten of onderweg zijn of in de planning zitten, kunnen uitdagingen worden opgelost. Havens en LNG-leveranciers ontwikkelen voorstellen om de overstap attractiever te maken. Daarnaast zijn sinds 2015 de eisen in de Emission Controlled Areas (ECA) steeds strenger geworden op de limieten van uitstoot van SOX en NOX. Een verdere aanscherping van de regels voor uitstoot zal vanaf 2020 van kracht worden. Dit resulteert in meer orders voor nieuwe LNG aangedreven schepen en ombouw.

De deelnemers zullen gedurende drie dagen alles horen over de verschillende perspectieven vanuit de gehele keten. Hiermee wordt inzicht verkregen om beslissingen te nemen in het plannen, het ontwikkelen en het gebruik van LNG bunkersytemen. Dit maakt voor hen de weg vrij voor het succesvol uitbouwen in de LNG Bunkering markt.

Demaco’s specialist in LNG, Erik Admiraal, zal op 1 februari om 12:00 uur spreken over vacuüm geïsoleerde transferleidingen als nieuwe standaard voor het transport van LNG. Wij zien u graag in Amsterdam. It’s all about Cryogenius.