It's all about Cryogenius.
Afbeelding Big Science Business Forum 2018 (Kopenhagen)
26-02-2018 / 28-02-2018

Big Science Business Forum 2018 (Kopenhagen)

Tussen de meer dan 650 gedelegeerden van ruim 250 bedrijven en organisaties uit de wereld van Big Science zijn er ook vier representanten van Demaco reeds ingeschreven voor het Big Science Business Forum 2018 (BSBF2018). Sprekers en experts van hoog niveau zullen in meer dan 120 lezingen over business met Big Science berichten. Toekomstige investeringen op de Big Science markt omvatten miljarden euro’s – een niet-te-missen kans voor de industrie! Inschrijven voor BSBF2018 kan nog steeds.

BSBF2018 is de eerste one-stop-shop mogelijkheid voor Europese bedrijven en belangenbehartigers  alles over toekomstige investeringen en inkopen van Europa’s Big Science organisaties in ervaring te brengen. Het forum biedt de mogelijkheid:

  • Alles te horen over zakelijke kansen voor de komende jaren op diverse gebieden.
  • tot 1:1 Meetings met vertegenwoordigers van de 18 Europese Big Science projecten (zoals bijv. CERN , ESA en XFEL) en hun belangrijkste leveranciers.
  • tot netwerken, om langdurige partnerschappen te bevorderen in B:B en B:C Meetings en in de open expositie ruimte.
  • Inzicht te krijgen in procedures voor inkoop, IPR, technologie transfer en hoe bedrijven met de Big Science markt kunnen interageren.

Demaco verheugt zich erop u bij de Nederlandse ILO stand te mogen begroeten.